Reacties

Afscheid Miep Koedijk

februari 3, 2022

Bij deze Ton , willen we je nog graag bedanken , omdat je het afscheid van ons Mam zo mooi hebt gemaakt. De dienst was een erg mooi afscheid geworden.

Gerard en Trees Koedijk

Gerard Koedijk

Complimenten

juni 25, 2021

Dag Ton,

Ik wil je graag ook via deze weg bedanken & complimenteren. Je hebt ons op een fijne manier geholpen bij het vormgeven van het laatste afscheid van onze vader Toontje.

Wij kunnen gerust zeggen, dat we met waardigheid kunnen terugkijken op deze afscheidsdienst. Dat doet ons zeker goed!

Rene Gieben

Dank Ton

april 8, 2021

Dank Ton. Iedereen vond de ceremonie heel erg mooi. Prachtig om dit nog voor ons mam te kunnen doen . Wat heb jij goed werk afgeleverd . Wij zijn heel erg dankbaar

Kristel

Afscheid dierbare

februari 22, 2021

Ik wil je nogmaals bedanken voor het fantastische werk dat je verricht. Wij hebben jou bij de uitvaart van mijn vader gehad en hebben bij mijn broer weer gekozen voor u. Ton het is nu 3 maanden geleden dat wij te vroeg afscheid moesten nemen bij het plotselinge overlijden van mijn broer.

Alles was weer top geregeld geen vraag was bij jou teveel. De uitvaart was bij mijn vader al mooi we kregen veel complimenten. Maar ook bij mijn broer weer goed en snel geregeld. We waren ook vrij in de keuzes van muziek en teksten. De samenwerking was weer warm en op zijn tijd een grapje. Ton is een echte aanrader.

Greet Tielemans

Bedankt!

januari 25, 2021

Beste Ton,

Afgelopen zaterdag was de afscheidsdienst van onze (schoonmoeder).

Ondanks dat we je van tevoren alleen digitaal gesproken hebben hadden we meteen het volste vertrouwen in je.

Je hebt ons al het werk uit handen genomen en er een prachtige dienst van gemaakt, van begin tot eind.

Hoe je de levensloop van Nel wist te vertellen, het was ontzettend mooi en sloot perfect aan bij de door ons uitgekozen muziek en beelden.

We denken dan ook met een fijn gevoel terug aan afgelopen zaterdag, het was een warm en waardig afscheid.

Onze oprechte dank daarvoor!

Familie Sanders

Bedankt voor het mooie afscheid

december 27, 2020

Afgelopen week heeft Ton de uitvaart begeleid van ons pap en opa. Ton heeft dit gedaan zoals we hem (eerder) hebben leren kennen. Erg persoonlijk, warm en betrokken. Ton geeft in het voortraject rust en vertrouwen waardoor de crematie een bijzonder en persoonlijk afscheid is geworden.

RvdB

Afscheid Herman Havens

november 9, 2020

Afscheid Herman Havens

Beste Ton,

Toen ons pap, Herman Havens, overleed, was het direct duidelijk dat we jou wilden als uitvaartbegeleider. We hadden je al enkele keren aan het werk gezien, en daar waren we vol lof over. Toen je bij ons binnenliep om de uitvaart te bespreken, voelde het direct goed. Je straalt heel veel rust uit, wat maakte dat we het volste vertrouwen hadden dat het ‘goed’ zou komen. Je hielp ons met het geven van waardevolle tips en was alle dagen tot de uitvaart beschikbaar bij vragen. Op de dag van de uitvaart kwam je ons vooraf even een hart onder de riem steken. Je gaf me alle vertrouwen dat ik mijn tekst zou kunnen lezen voor pap. Tijdens de dienst bleek dat je ontzettend goed naar ons had geluisterd, het verhaal van ons pap werd perfect door je verteld. De toon was de ene keer serieus, de andere keer met een vleugje humor, maar steeds respectvol. Mede dankzij jou kijken we met een ontzettend goed gevoel en trots terug op het afscheid van pap. Ik weet zeker dat je van ons pap ook twee duimen omhoog zou krijgen. We zijn je erg dankbaar Ton. Ga vooral door met je mooie werk. Je bent geweldig.

Familie Havens

afscheidsdienst van Wim Berbers

september 29, 2020

afgelopen maandag hebben wij met een mooie dienst die geleid werd door Ton afscheid genomen van Wim, dit was ook een wens van Wim dat Ton de dienst zou begeleiden, wij kunnen met een tevreden gevoel terug kijken en ook vele reactie s gehad.

Ton bedankt.

Det Berbers

Crematie plechtigheid 11 mei 2020

mei 12, 2020

Namens de familie hartelijk, dank Ton voor de begeleiding voor en tijdens het afscheid van onze vrouw, moeder en oma. Ik was erg blij dat jij dit weer wilde doen. Ook bij het afscheid van mijn schoonouders was je aanwezig en dan voelt het heel vertrouwd. Ondanks de coronamaatregelen was het een mooi en waardig en intiem afscheid met op gepaste wijze humor zoals we dat gewend zijn van je. Nogmaals dank.

Karin

DANK AAN TON

mei 11, 2020

We vonden het erg prettig zoals jij het afscheid samen met ons geregeld hebt. Heel betrokken, warm en fijn plus professioneel.

Martien Yvonne Astrid uit Boekel

Crematie Gino

maart 5, 2020

nog bedankt voor de mooie woorden en de hele mooie dienst die jij verzorgd hebt. We hebben ontzettend vele reactie gekregen [en nog] dat het zo een aparte en sympathieke dienst was en de mensen die hem wat minder van dichtbij kende toch te horen kregen hoe hij werkelijk was. jammer dat het te klein was voor zoveel mensen want er schijnen mensen onwel te zijn geworden omdat ze moesten blijven staan, maar ja dat is nu eenmaal niets aan te doen.

Met vriendelijke groeten,

Fridy Filippini

Connie Overbeek-Op 't Zand

maart 5, 2020

Hallo Ton,

Vandaag precies is het alweer 2 maanden geleden dat we indrukwekkend afscheid hebben genomen van Connie. Mede door jou speciale plek in de eindregie, is deze gedenkwaardige dag geworden tot een dag om nooit meer te vergeten. Natuurlijk vanwege het definitieve afscheid van Connie, maar ook om de manier waarop we dit samen zo mooi hebben mogen doen. Geheel in Connies eigen beeld en losse sfeer. Met zoveel warme mensen, met zoveel warme woorden, met gevoelige muziek en heel veel witte ballonnen, alles samen, keigoed. Bedankt van ons allemaal.. Je verdient van ons een ster*

Hennie Overbeek

Hartelijk dank

maart 5, 2020

Hartelijk dank voor de wijze waarop je naast ons hebt gestaan in de periode dat we afscheid namen van mijn vader. Nog dagelijks leest mijn moeder de teksten. Fijn dat je die voor ons hebt gebundeld. We kijken terug op een hele mooie dienst. We konden afscheid nemen op de wijze die bij ons past. Dank je wel.

Judith van Rooij

Dank je Ton

maart 5, 2020

Gennep, 08-03-2012

Lieve Ton,

Bij deze willen wij jou nogmaals bedanken voor het feit dat jij er was!! Je kwam bij ons binnen en er was een klik en een goed en warm gevoel!!Tijdens de afscheidsdienst in het crematorium vertelde je over ons mam alsof jij haar al jaren kenden. Super mooi allemaal. Vanmorgen belde je nog even hoe het ging, zo attent.Nogmaals heeeeel erg bedankt!! Ook namens Gerard, Gerrie, Diny en Carin en natuurlijk de aanhang en kleinkinderen.

Lieve groeten,

Ivonne Rutten

Tinie Gruijters

maart 5, 2020

afscheid moeder 21-7-2011

Slechts 20 maanden nadat mijn vader was overleden, is ook mijn moeder plotseling uit ons leven gegleden. Mijn grote wens was, om ook bij deze uitvaart weer te vragen of Ton ons wilde bijstaan en de dienst wilde leiden.Hij had dit ook bij ons vader zo geweldig gedaan, dat er nog vaak met “plezier” naar terug is gekeken. Ik denk dat ik mijn moeder, en mijn hele familie een groot plezier heb gedaan, om wederom Ton de regie te geven voor haar crematie, en wederom is dit een gedenkwaardig afscheid geworden, met uiteraard een traan, maar ook plek voor een lach.

Bij deze Ton nog hartstikke bedankt van onze hele familie Gruijters.

familie Gruijters.

Crematiedienst Uden

maart 5, 2020

Dienst voor vader. 18-4-2011

Beste Ton,

Wij hebben de persoonlijke wijze waarop jij met ons de crematie-ceremonie hebt besproken bijzonder gewaardeerd en zijn zeer tevreden over de wijze waarop de ceremonie verlopen is. Je hebt onze wensen bijzonder goed aangevoeld. Ik hoop natuurlijk niet te veel met jouw dienstverlening te maken te krijgen, maar mocht het ooit weer zover komen dan hoop ik dat jij weer beschikbaar bent.

Dank

Annet en mijzelf, Gert-Jan Masselink.

Dienst

maart 5, 2020

hoi ton,

bedankt voor je steun en fijne manier van afscheid nemen bij de crematie van “ons mam”…

omdat mam geen kerkdienst wilde was het erg fijn, om op deze manier een heel persoonlijk tintje aan de crematie te geven…

en haar met iedereen nog even te herdenken hoe ze was, en nog eens stil te staan bij de fijne dingen die ze ons heeft mee gegeven in het leven…

ook heeft het een stukje rust gegeven, ik vondt het erg prettig dit uit handen te geven, omdat je op dat moment zoveel aan je hoofd hebt…heel erg bedankt hier voor…

en natuurlijk ook voor de zonnebloem die we allemaal kregen…

Gr,

Astrid kuijpers

Ton bedankt

maart 5, 2020

Gisteren op 12 juni hebben afscheid moeten nemen van ons mam, in de aula van uitvaartcentrum Schrijen in Boxmeer. De mooie woorden en de samenvatting van het leven van ons mam waren raak en passend. Maar ook de gesprekken vooraf waren prettig, wellis waar met een lach en een traan, maar dat maakte niet uit. Heel veel respect voor je werk als afscheidsbegeleider.

Groetjes

Fam. Janssen

Crematie opa

maart 5, 2020

Hoi ton,

Ik wou je bedanken voor alles.

We hebben een super afscheid gehad van ons opa en dat is mede dankzij jou.

Iedereen die op de mis was vond de mis super mooi en heel persoonlijk.

Dit is ook hoe wij het wouden hebben want zo was opa!!

Wij hebben ook echt gelachen met jou.

Ik vind het ook erg knap hoe jij het levensverhaal in elkaar hebt gezet, want dat klopte gewoon allemaal.

nogmaals bedankt voor alles!!

Groetjes

Familie Teijnen.

Afscheid van pap

maart 5, 2020

Beste Ton,

14 april is ”ozze”lieve pap overleden.

Intens verdrietig waren we.

Maar er moest veel geregeld worden.

Rob van de Dela wist wel iemand die de dienst van pap kon begeleiden. Die zogezegd bij ons ”paste”.

je kwam binnen en het voelde goed, luisteren deed je goed naar ons.

En zo werd de dienst een eerbetoon aan Jeu verheijen.

Je liet de gasten zien wie hij was en wat hij betekende voor ons.

Sleurde B. door haar speech.

Las namens mij de tekst voor, exact zoals die bedoeld was.

Betrok verder iedereen van ons gezin in de dienst.

Voor ons kon het niet beter.

Toen je later bij mam op bezoek kwam met een boekje van de dienst was het compleet.

Je hebt het voor ons helemaal goed gedaan.

Ton bedankt

Familie Verheijen

Bedankje

maart 5, 2020

Hallo ton,

Vorig jaar 24 augustus hadden we een afscheidsdienst van mijn schoonvader.

We hebben van hem afscheid genomen met een lach en een traan

Hoe jij de dienst op papier had staan, over de levensloop van Antoon

was mooi,warm en waardig. Na afloop hadden we vele reacties gekregen.

Dat deed ons erg goed. Mijn moeder was er toen ook bij

en ze zei,dat wik ik ook zo,n dienst als ik er niet meer ben.

Helaas 8 september dit jaar hebben we afscheid moeten nemen van ons mam.

En jij ton was bereid deze dienst ook voor haar te spreken.

En ook deze keer hebben we afscheigenomen met een lach en een traan.

Hoe jij over ons mam sprak dat was zo mooi dat deed ons erg goed .

We willen je nogmaals hartelijk bedanken voor de mooie dienst

namens de familie.

mvg

Marian Bombeeck Schriks

Overlijden van ons pap

maart 5, 2020

Beste Ton,

Graag wil ik iedereen laten weten dat we jou zeer dankbaar zijn voor je geweldige inzet en fijne betrokkenheid met het overlijden van ons pap.We hebben allemaal op onze eigen manier invulling mogen en kunnen geven aan de dienst geweldig. Alles was goed!

De reactie`s na afloop waren geweldig, iedereen vond het een heel persoonlijk en waardig afscheid een “unne unieke mens”ons pap.

Warme groet

Rianne en familie.

Bedankt

maart 5, 2020

Beste ton,

Super bedankt voor de mooie dienst die je gemaakt hebt voor oma.

Je hebt het heel persoonlijk gedaan precies zoals zij het gewild heeft ook het bidprentje heb je super mooi in elkaar gezet ik en namens onze familie willen je super bedanken voor de hulp en steun die je ons gaf. Lieve mensen ik raad ton echt aan hij doet het heel persoonlijk en maakt er echt iets moois van

Veel liefs

Melissa en Fam.

Bedankt

maart 5, 2020

Hoi Ton,

Bedankt voor de mooie woorden en begeleiding van de crematie van mijn oma jij hebt de crematie goed gemaakt daar waar Dela slordig was.

Gr Daisy

Bedankt voor je hulp bij het afscheid van ons vader

maart 5, 2020

Beste Ton,

Dankzij jou was het een mooi waardig maar vooral een persoonlijk afscheid van mijn schoonvader.

Nogmaals bedankt voor alles.

Astrid

Bedankt

maart 5, 2020

Hallo Ton,

Wij willen jou heel hartelijk bedanken voor alles wat je met ons geregeld hebt. Het is niet een normale begrafenis voor 1 persoon, maar voor 3 personen te gelijk en het geen wat er nog allemaal meer bij kwam kijken en geregeld moest worden.

Het waren 2 diensten die zeker naar onze tevredenheid en wensen was.

Voor ons was het een vertrouwd gevoel dat je ons gaf.

TON bedankt voor alles.

Hopenlijk niet weer tot gauw.

Groetjes Frank en Marjolein

TOP

maart 5, 2020

Beste Ton,

Wij (de familie Hendriks) willen jou heel erg bedanken voor alles wat je gedaan hebt voor ons de afgelopen tijd.

We vonden het ontzettend fijn dat jij de dienst wilde regelen voor ons pap. Ondanks je erg dicht bij de familie stond, deed je dit met alle respect.

We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren, en we hopen je in de toekomst op een ‘leukere’ manier te zien.

Bedankt voor alles namens de hele familie

Hendriks

Bedankt

maart 5, 2020

Beste Ton,

wij willen jou heel erg bedanken voor de mooie dienst van Geert.

We hebben vele reacties gehad over het persoonlijk woordje. Net of je Geert gekend hebt.

Nogmaals bedankt.

Familie Verstralen.

Uitvaart Thea Ploegmakers-Van Vugt

maart 5, 2020

Beste Ton,

Wij willen je heel erg bedanken voor het mooie afscheid van Thea. Je hebt het bijzonder mooi en met veel gevoel gedaan. Iedereen praat er nu nog over hoe mooi het afscheid was. We kunnen er dan ook met een goed gevoel op terug kijken. Het is precies zo gegaan zoals Thea het gewild had.

Nogmaals hartelijk dank.

Piet, Patrik, Trudy en Thim Ploegmakers

Afscheid Inge Willems v.d. Zwaan

maart 5, 2020

Hoi Ton

We willen jouw bedanken voor de mooie dienst die jij samen met ons in elkaar gezet hebt en geleidt hebt. Nu begrijp ik waarom Inge haar keuze meteen op jouw viel toen we samen met haar (een week of 4 voordat ze stierf)de begrafenis aan het regelen waren. Zo persoonlijk,we krijgen zoveel positieve reacties.Het is het afscheid geworden wat Inge verdiende alleen veel te vroeg (48 jaar).

Ton bedankt!!

namens Leo,Yvet,Juliet en Swenn

Dank

maart 5, 2020

Beste Ton,

Je hebt onze wensen fantastisch aangevoeld om op een waardige en passende manier afscheid te nemen van mijn ouders.

In mijn ogen ben je een vakman en ik wil je hier nogmaals ontzettend voor bedanken.

Wilfried van der Vorst